Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jaarrekeningen Vredeskerk

01 mei
Jaarrekeningen Vredeskerk

Recentelijk zijn door zowel het College van Kerkrentmeesters als het College van Diakenen de zogenaamde jaarrekeningen opgesteld. In de jaarrekening wordt verantwoording afgelegd over de financiën van onze gemeente van het afgelopen jaar.

De jaarrekening vormt samen met de begroting een belangrijk instrument in de financiële sturing binnen onze gemeente. Het is dan ook belangrijk om de gemeente hierover te informeren en gelegenheid te bieden om vragen te stellen. 

De Kerkenraad heeft onlangs besloten om de informatie over de jaarrekening nadrukkelijker bij de gemeente onder de aandacht te brengen. Dit betekent dat op een passend moment tijdens de dienst van zondag 21 Mei aandacht zal worden besteed aan de financiën van onze gemeente.  Na afloop van de dienst is er gelegenheid om tijdens de koffie in zaal Aquamarijn met de Kerkrentmeesters en Diakenen in gesprek te gaan en vragen te stellen. De financiële avond van woensdag 17 Mei komt daarmee te vervallen.

Vanaf zondag 7 Mei liggen de uitgeprinte jaarrekeningen in de hal van de kerk voor u klaar.  U kunt deze ook vinden op het openbare gedeelte van onze website (onder de menuknop De gemeente) of via de links hieronder. Mocht u voorafgaand aan de dienst van 21 Mei reeds vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze via de scriba (scriba@vredeskerkkatwijk.nl) indienen. Zo mogelijk zullen de vragen tijdens de dienst beantwoord worden. 

Als College van Kerkrentmeesters en College van Diakenen zijn wij u als gemeente van God dankbaar voor de bevoorrechte financiële positie waarin wij ons bevinden. Dit willen wij dan ook graag met u delen en bespreken.

Het College van Kerkrentmeesters en uw Diaconie.

 

Klik hier voor  Jaarrekening CvK {Link naar PDF Jaarrekening CvK}

Klik hier voor  Jaarrekening Diaconie {Link naar PDF Jaarrekening Diaconie}

 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer