Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jaarboekje 2021-2022

09 november
Jaarboekje 2021-2022

De kerkenraad heeft besloten om het jaarboekje voor de gemeenteleden die over internet beschikken te plaatsen op het afgeschermde deel van de website. Hierdoor is het alleen toegankelijk voor leden van de Vredeskerk die tevens beschikken over een account, waarmee zij toegang hebben tot besloten pagina's op deze website.

Het jaarboekje geeft naast informatie over de kerkelijke organisatie en allerlei contactgegevens van personen actief in onze gemeente ook een overzicht van de geplande activiteiten in het betreffende seizoen. Daarmee is het een belangrijke bron van informatie voor ambtsdragers, commissies, vrijwilligers en de eigen leden.

Hier leest u hoe u een account kunt aanvragen en activeren. Om te beginnen vraagt u bij het kerkelijk bureau een persoonlijk account aan om toegang te krijgen tot de beveiligde website van de Kerk. Dit kan via de email, schriftelijk, maar ook op het kantoor van het kerkelijk bureau. 

Het kerkelijk bureau controleert of de aanvrager lid is van onze Kerk aan de hand van de ledenadministratie en of er een bekend emailadres is opgegeven. Als de aanvrager geen lid van onze Kerk is, wordt het verzoek afgewezen. Als de aanvrager lid van onze Kerk is wordt het verzoek doorgestuurd naar de webmaster met de volgende gegevens: volledige naam, roepnaam indien beschikbaar email adres.

In de website wordt voor de aanvrager een account geactiveerd en via de mail krijgt u als aanvrager een bevestiging met daarbij een gebruikersnaam. Als aanvrager dient u  de aanmelding te bevestigen. Hiermee wordt uw account geactiveerd en krijgt u een wachtwoord toegestuurd. Vervolgens heeft u toegang tot het besloten gedeelte van de website. 

Nadat u eerst bent ingelogd vindt u hier de besloten pagina met het jaarboekje 2021-2022. 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer