Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jaarboekje 2020-2021

26 januari
Jaarboekje 2020-2021

De kerkenraad heeft besloten om het jaarboekje voor de gemeenteleden die over internet beschikken te plaatsen op het afgeschermde deel van de website. Hierdoor is het alleen toegankelijk voor leden van de Vredeskerk die tevens beschikken over een account, waarmee zij toegang hebben tot besloten pagina's op deze website.

Tot op heden komt er jaarlijks een nieuw Jaarboekje uit dat fysiek verspreid wordt onder alle gemeenteleden. Het jaarboekje geeft naast informatie over de kerkelijke organisatie en allerlei contactgegevens van personen actief in onze gemeente ook een overzicht van de geplande activiteiten in het betreffende seizoen. Daarmee is het een belangrijke bron van informatie voor ambtsdragers, commissies, vrijwilligers en de eigen leden.

Om het jaarboekje te kunnen raadplegen dient u eerst in te loggen op uw accoount voor deze website. Vervolgens wordt de betreffende pagina zichtbaar onder: de gemeente --> kerkenraad --> jaarboekje 2020-2021

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer