Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Israëlzondag 2023 - 1 oktober.

26 september
Israëlzondag 2023 - 1 oktober.

75 jaar bestaat de huidige democratische staat Israël, de oogappel, de geliefde, het uitverkoren volk van onze Heer.

(75 jaar Israël, stadhuis Jeruzalem)

Bevrijd, uit Egypte, Babel en de vernietigingskampen van Europa, leeft en viert Israël nog steeds zijn bijbelse feesten in het bijbelse hartland, waarvan wij als wilde twijg geplant op de edele olijfboom deel mogen uitmaken van de Eeuwige zijn volk.

(jeugd op het plein van de Klaagmuur)

Om hierbij stil te staan vieren wij de Israëlzondag in de eredienst van 1 oktober in een speciale dienst in samenwerking met onze dominee Barbara en de leden van de werkgroep Kerk en Israël

(wekenfeest gevierd op een Kibbutz)

Na de dienst worden er magazines uitgedeeld, voor de kinderen van de nevendienst is er een boekje Tov en de tieners krijgen het magazine Isreality. Daarnaast steunen we d.m.v. giften een hulpverleningsproject in Israël gericht op jongeren t.w. Teenkids in Ma'ale Efraïm.

Allen van harte welkom om deze dienst met ons mee te vieren. Werkgroep Kerk en Israël

(foto’s C. van Duin)

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer