Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Inzamelingsactie Voedselbank, a.s. zaterdag 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.

08 juni
Inzamelingsactie Voedselbank, a.s. zaterdag 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.

De actie zal worden gehouden op het kerkplein. U kunt uw boodschappen afgeven door met de auto of fiets over het kerkplein te rijden of te lopen. Het is een drive-thru: u rijdt, fietst of loopt binnen en geeft uw boodschappen aan de diakenen die daar aanwezig zijn. De ingang is aan het Baljuwplein en u verlaat het kerkplein via de Voorstraat.

Boodschappenlijst:

Rijst   -   Suiker   -   Pasta   -   Sap in pak   -   Koffie   -   Thee   -   Wat lekkers voor de kinderen   -   Olijfolie   -   Blikjes Vlees / Vis   -   Wasmiddel   -   Shampoo

Hagelslag/chocopasta/pindakaas.

 

"BOODSCHAPPENDOOS”!

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wilt u wel meehelpen, dan kan dat ook! Doneer een “Boodschappendoos”! Deze boodschappendoos is een van te voren samengestelde doos met producten ter waarde van € 5,00.

Maak € 5,00 over naar onderstaande bankrekening van de Diaconie van de Vredeskerk en vermeld daar “actie voedselbank” op. De diaconie zorgt voor de rest!

NL 55 INGB 0 67 88 65 65 5.

Mededeling

In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer