Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Intrede en bevestiging ds. Jaap van der Windt

30 juni
Intrede en bevestiging ds. Jaap van der Windt

Vanmorgen, zondag 30 juni 2019, heeft de intrededienst plaatsgevonden van ds. Jaap van der Windt. Ds. Cornelie Vreugdenhil heeft ds. Jaap van der Windt bevestigd als predikant van onze gemeente. Een nieuwe herder en leraar die voor langere tijd aan onze gemeente wordt verbonden. We danken dat God de weg zo geleid heeft dat we een nieuwe predikant mochten ontvangen. We heten ds. Jaap en zijn vrouw en kinderen van harte welkom in onze gemeente. We hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen in Katwijk en in onze Vredeskerk-gemeente en dat ze ieder hun plekje snel zullen vinden!

Ds. Jaap van der Windt (1965) deed zijn theologiestudie in Utrecht. Hij studeerde af met twee hoofdvakken: Nieuwe Testament in Joodse context (Judaïca) en Dogmatiek. In zijn studietijd heeft hij ook twee keer een periode in Engeland doorgebracht. 

Hij werd op 19 november 1995 bevestigd in het ambt van predikant en begon in Rossum en Hurwenen, twee dorpjes aan de Waal bij Zaltbommel. Op 1 september 2002 is hij als predikant begonnen in Delfgauw. Van oorsprong een klein tuindersdorp dat behoorde bij Pijnacker. Per 8 juli 2012 werd hij als predikant verbonden aan de Gasthuiskerk in Bolsward.

Sinds september 2017 is ds. Jaap van der Windt ook spreker voor International Justice Mission, een organisatie die zich inzet voor het bevrijden van slaven.

 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer