Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Het jeugdwerk gaat weer los!

05 juni
Het jeugdwerk gaat weer los!

Na een korte periode in september en oktober, waar we met veel enthousiasme drie nieuwe groepen waren gestart, is het heel stil geworden op de jeugdactiviteiten. We zijn heel benieuwd wie we van de kinderen mogen ontmoeten. Ouders zet hem op om uw kinderen en tieners te motiveren om weer naar de activiteiten te komen.

Verder is het ook zo dat we ernstig op zoek zijn naar nieuwe leiding voor de verschillende activiteiten. Dat komt door het groeiend aantal kinderen en tieners wat aan de activiteiten deelneemt. Zo starten we in juni met een nieuwe groep met de oudere tieners van Rock Steady. Met de overstappers van de kindernevendienst gaat de Rock Steady groep verder. Voor beide zoeken we leiding.

De kindernevendienst kan versterking hard gebruiken en ook de Tienernevendienst is op zoek naar ‘liefst’ twee vrouwen die tijdens de kerkdienst op zondagmorgen het team willen versterken. Misschien heb je de laatste maanden ook wel als prettig ervaren omdat de avonden niet door van alles gevuld werden of de kinderen niet overal naar toe gebracht hoefden te worden. Toch doen we een klemmend beroep op u en jou om te helpen bouwen aan het geloof van de kinderen en tieners.

In de nieuwsbrief komt er een schema met activiteiten en tijden. Wanneer u of jij zich wilt inzetten voor een bepaalde leeftijd meld je dan aan bij ds. van der Windt of bij jeugdwerker Arie Ravensbergen.

Hartelijke groet, Arie Ravensbergen.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer