Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Het jeugdwerk gaat weer los!

05 juni
Het jeugdwerk gaat weer los!

Na een korte periode in september en oktober, waar we met veel enthousiasme drie nieuwe groepen waren gestart, is het heel stil geworden op de jeugdactiviteiten. We zijn heel benieuwd wie we van de kinderen mogen ontmoeten. Ouders zet hem op om uw kinderen en tieners te motiveren om weer naar de activiteiten te komen.

Verder is het ook zo dat we ernstig op zoek zijn naar nieuwe leiding voor de verschillende activiteiten. Dat komt door het groeiend aantal kinderen en tieners wat aan de activiteiten deelneemt. Zo starten we in juni met een nieuwe groep met de oudere tieners van Rock Steady. Met de overstappers van de kindernevendienst gaat de Rock Steady groep verder. Voor beide zoeken we leiding.

De kindernevendienst kan versterking hard gebruiken en ook de Tienernevendienst is op zoek naar ‘liefst’ twee vrouwen die tijdens de kerkdienst op zondagmorgen het team willen versterken. Misschien heb je de laatste maanden ook wel als prettig ervaren omdat de avonden niet door van alles gevuld werden of de kinderen niet overal naar toe gebracht hoefden te worden. Toch doen we een klemmend beroep op u en jou om te helpen bouwen aan het geloof van de kinderen en tieners.

In de nieuwsbrief komt er een schema met activiteiten en tijden. Wanneer u of jij zich wilt inzetten voor een bepaalde leeftijd meld je dan aan bij ds. van der Windt of bij jeugdwerker Arie Ravensbergen.

Hartelijke groet, Arie Ravensbergen.

Mededeling

In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer