Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

HB Bijbelstudiereis. Meet en Greet.

12 november
HB Bijbelstudiereis. Meet en Greet.

De volgende HB Bijbelstudiereis gaat in 2020 naar Rodengo – Italië. Gelegen op een berghelling in Süd-Tirol is ‘Pension Moarhof’ een prachtige locatie. Het huis is voorzien van prachtige kamers en een mooie ruimte om met elkaar de studies, die dit jaar weer door Marco van Delft gegeven zullen worden, te volgen.

In de studies zullen we stilstaan bij de mensen in de Bijbel die een persoonlijke ontmoeting met Jezus hebben gehad. Naast een volleybalveld en een ruime tuin is er ook een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Kortom alle ingrediënten die deze vakantie tot een succes kunnen maken zijn aanwezig. De enige die nog ontbreekt ben jij. We vertrekken volgend jaar op zaterdag 1 augustus en komen op vrijdag 14 augustus weer terug. De kosten zijn ook dit jaar weer 725 euro. Hierin is alles voorzien behalve de zogenoemde keuze programma’s. De inschrijvingsavond is donderdag 12 december van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Voorhof, Vliet NZ 36. Ben je op 1 augustus tussen de 16 en 29 jaar dan is dit de vakantie die je rijker maakt..

Hartelijke groet, Arie Ravensbergen

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer