Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Grootouderavond; Oma wie is God?

12 november
Grootouderavond; Oma wie is God?

Dinsdag 27 november is er in de Vredeskerk een thema avond voor grootouders en belangstellende rondom de relatie tussen grootouder en kleinkind.

We leven in een tijd dat het veel voorkomt dat grootouders één of twee dagen op de kleinkinderen passen omdat de ouders samen aan het werk zijn. Persoonlijk ben ik een opa die hier erg van geniet, maar er zijn ook terreinen in de omgang met kind en kleinkind die om aandacht vragen. Hoe gaan we om met andere opvoedingsnormen van onze kinderen wanneer de kleinkinderen bij ons zijn? Hoe delen we het geloof met onze kleinkinderen als onze kinderen er niets meer mee hebben? Wordt ons genieten van de kleinkinderen beperkt door de zorgen die het oppassen met zich meebrengt? Zo maar een paar vragen die op deze avond aan de orde komen. Arie Ravensbergen zal deze avond een korte inleiding geven, waarna we de tijd nemen om met elkaar in gesprek te gaan. De avond begint om 20.00 uur vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee klaar. Van harte welkom en neem gerust collega opa’s en oma’s mee.

Namens het jeugdwerk Arie Ravensbergen en Marco van Rijn.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op de vrijdagochtend vanaf 24 mei tot/met augustus 2019. U kunt natuurlijk wel terecht op de dinsdag.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer