Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Gezocht: helden voor het zomerkamp!

30 april
Gezocht: helden voor het zomerkamp!

De kampcommissie is hard aan het werk om een prachtig zomerkamp te organiseren voor de kinderen van 5 tot 13 jaar (t/m groep 8). Er hebben zich al een aantal kinderen opgegeven, maar er kunnen er nog veel meer mee.

Het is voor de kampcommissie een zorg minder als er voldoende kinderen zich opgeven, waardoor zij zich volledig kunnen richten op de inhoud van het kamp. Daarom wacht niet en geef uw kind zo spoedig mogelijk op. Het kamp is van 27-07-2019 t/m 03-08-2019. Twijfelt u nog? E-mail dan gerust de kampcommissie (kamp@vredeskerkkatwijk.nl). Vanaf 5 mei hangen de namen van de kinderen die al ingeschreven staan op het prikbord in de hal. Inschrijven kan via:  www.vredeskerkkatwijk.nl/zomerkamp, daar is ook alle informatie te vinden die u nodig heeft. Zoals het kinderliedje zegt; ‘Jezus roept alle kinderen’.

Hartelijke groet, Arie Ravensbergen

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer