Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Gezocht: helden voor het zomerkamp!

30 april
Gezocht: helden voor het zomerkamp!

De kampcommissie is hard aan het werk om een prachtig zomerkamp te organiseren voor de kinderen van 5 tot 13 jaar (t/m groep 8). Er hebben zich al een aantal kinderen opgegeven, maar er kunnen er nog veel meer mee.

Het is voor de kampcommissie een zorg minder als er voldoende kinderen zich opgeven, waardoor zij zich volledig kunnen richten op de inhoud van het kamp. Daarom wacht niet en geef uw kind zo spoedig mogelijk op. Het kamp is van 27-07-2019 t/m 03-08-2019. Twijfelt u nog? E-mail dan gerust de kampcommissie (kamp@vredeskerkkatwijk.nl). Vanaf 5 mei hangen de namen van de kinderen die al ingeschreven staan op het prikbord in de hal. Inschrijven kan via:  www.vredeskerkkatwijk.nl/zomerkamp, daar is ook alle informatie te vinden die u nodig heeft. Zoals het kinderliedje zegt; ‘Jezus roept alle kinderen’.

Hartelijke groet, Arie Ravensbergen

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer