Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

15 juni
Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

Na de startzondag beginnen ook de gespreksgroepen en de belijdeniscatechese weer. De gespreksgroepen zijn er voor de leeftijd 12-15 jaar en de 16+. De belijdenisgroep is er voor een ieder die er over nadenkt om belijdenis van het geloof af te leggen.

Op deze avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Neem ook gerust anderen mee naar deze groep! Leeftijd speelt in deze groep geen rol, of u nu jong bent of al wat ouder, u bent van harte welkom. Hebt u of jij vragen over de belijdeniscatechese of één van de gespreksgroepen, neem dan rustig even contact op met ds. Kant of ds. Vreugdenhil ! De data van de avonden vindt u in de activiteitenkalender en het boekje “Kringen in de Kerk”.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer