Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

15 juni
Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

Na de startzondag beginnen ook de gespreksgroepen en de belijdeniscatechese weer. De gespreksgroepen zijn er voor de leeftijd 12-15 jaar en de 16+. De belijdenisgroep is er voor een ieder die er over nadenkt om belijdenis van het geloof af te leggen.

Op deze avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Neem ook gerust anderen mee naar deze groep! Leeftijd speelt in deze groep geen rol, of u nu jong bent of al wat ouder, u bent van harte welkom. Hebt u of jij vragen over de belijdeniscatechese of één van de gespreksgroepen, neem dan rustig even contact op met ds. Kant of ds. Vreugdenhil ! De data van de avonden vindt u in de activiteitenkalender en het boekje “Kringen in de Kerk”.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer