Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

15 juni
Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

Na de startzondag beginnen ook de gespreksgroepen en de belijdeniscatechese weer. De gespreksgroepen zijn er voor de leeftijd 12-15 jaar en de 16+. De belijdenisgroep is er voor een ieder die er over nadenkt om belijdenis van het geloof af te leggen.

Op deze avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Neem ook gerust anderen mee naar deze groep! Leeftijd speelt in deze groep geen rol, of u nu jong bent of al wat ouder, u bent van harte welkom. Hebt u of jij vragen over de belijdeniscatechese of één van de gespreksgroepen, neem dan rustig even contact op met ds. Kant of ds. Vreugdenhil ! De data van de avonden vindt u in de activiteitenkalender en het boekje “Kringen in de Kerk”.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is in de periode van 23 juli t/m 10 augustus op dinsdagochtend gesloten en tevens op dinsdagavond 24 juli.

Jaarthema: Open Huis

Bij gastvrijheid denken we misschien eerst aan restaurants, hotels en musea. Er zijn hele cursussen waarin receptionisten en obers worden getraind om gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Er wordt nagedacht over hoe mensen aangesproken worden en hoe het restaurant zo mooi mogelijk ingericht kan worden. Ook wij schreven in ons beleidsplan dat wij een gemeente willen zijn die weldadig en gastvrij is. Een kerk die open staat voor anderen, die uitnodigt. Een gemeenschap van mensen die Jezus volgen en waarvan anderen zeggen: “Daar willen wij bij horen”.

Lees meer

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer