Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

15 juni
Gespreksgroepen en belijdeniscatechese

Na de startzondag beginnen ook de gespreksgroepen en de belijdeniscatechese weer. De gespreksgroepen zijn er voor de leeftijd 12-15 jaar en de 16+. De belijdenisgroep is er voor een ieder die er over nadenkt om belijdenis van het geloof af te leggen.

Op deze avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Neem ook gerust anderen mee naar deze groep! Leeftijd speelt in deze groep geen rol, of u nu jong bent of al wat ouder, u bent van harte welkom. Hebt u of jij vragen over de belijdeniscatechese of één van de gespreksgroepen, neem dan rustig even contact op met ds. Kant of ds. Vreugdenhil ! De data van de avonden vindt u in de activiteitenkalender en het boekje “Kringen in de Kerk”.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer