Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Geloofsopvoeding voor ouders van tieners

09 november
Geloofsopvoeding voor ouders van tieners

Op dinsdagavond 19 november willen we met elkaar nadenken over de geloofsopvoeding van onze tieners. De avond is voor de ouders van tieners en aankomende tieners. Het thema luidt: Met Falen en Opstaan.

Wanneer we worden gezegend met het krijgen van kinderen, hebben we goede verwachtingen en plannen om de kinderen een mooie jeugd te geven. Gaandeweg dit proces komen we er achter dat opvoeden soms best lastig kan zijn. Zeker als de kinderen in de puberleeftijd komen en andere keuzes maken. Soms bekruipt ons dan het gevoel van falen. Aan de hand van het verhaal van de ‘verloren zoon’ willen we hierover met elkaar in gesprek gaan. Ouders en opvoeders van tieners, maar ook als je kind nog niet zo oud, zijn van harte uitgenodigd om van elkaar te leren en om elkaar te bemoedigen.

Om aan te sluiten bij de vragen en knelpunten die bij u leven is er gelegenheid om via de mail of app deze vragen aan mij door te geven.  Tel. 06-80139360 - email: jeugdwerker@vredeskerkkatwijk.nl 

Vragen als, hoe voer ik het geloofsgesprek met mijn tiener, welke boekjes zijn daar geschikt voor en welke Bijbelvertaling is geschikt om met tieners te gebruiken heb ik reeds gekregen. Ik zie uit naar uw inbreng.

Hartelijke groet, Cornelie Vreugdenhil en Arie Ravensbergen. 

Op de website van de PKN verscheen onlangs het artikel "Geloofsopvoeding als estafette", geschreven door de scriba Ds. René de Reuver. Warm aanbevolen.

 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer