Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Gebedsgroep - gebedslijst

04 november
Gebedsgroep - gebedslijst

De gebedsgroep komt iedere twee weken op donderdagavond bij elkaar in de consistorie van de Vredeskerk. We bidden God om zegen, wijsheid en inspiratie voor predikanten en kerkenraad, doen voorbede voor zieken, en bidden voor de noden in de wereld.

Heeft u de vrijmoedigheid om in stilte of hardop mee te bidden? U kunt vrijblijvend deelnemen aan het gebedsuurtje.

Data gebedsgroep 2021: 9 en 23 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december.

Aanvang: 19.15 uur

Gebedslijst.

Maandelijks verschijnt er een gebedslijst met onderwerpen voor gebed, passend bij actuele thema's en activiteiten in de betreffende maand of periode in het kerkelijk jaar. Heeft u gebedsonderwerpen voor de maandelijkse gebedsbrief? Geef ze dan voor de 16e van de nieuwe maand door via onderstaand mailadres. Info en aanvraag van voorbede voor uzelf of uw naaste voor de komende bijeenkomst van de gebedsgroep kunt u doorgeven aan: e-mail: gebedsgroep@vredeskerkkatwijk.nl.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer