Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

FietsSponsorTocht: in actie voor Oekraïne!

31 mei
FietsSponsorTocht: in actie voor Oekraïne!

Op zaterdag 10 juni a.s. stappen we op het zadel voor de FietsSponsorTocht! We komen in actie voor noodhulp en wederopbouw, concreet in de plaatsen Hostomel, Irpin en Boetsja (nabij Kiev). Deze dorpen zijn zwaar getroffen tijdens de eerste maanden van de oorlog. De hartverscheurende beelden staan velen nog scherp op het netvlies... Samen met Oekraïners van de lokale kerk komen we in actie. Ons doel is €50.000 bij elkaar te trappen voor voedselhulp, renovatie van een gemeenschappelijke ruimte van de kerk en de aanleg van twee speeltuinen.

Hoe kun je helpen?

We zoeken nog deelnemers die mee willen fietsen! Ca. 100 km op de gewone fiets; voor de één een makkie voor de ander een echte uitdaging. De ervaring leert dat iedereen de tocht uitrijdt, want waar een wil is, is een weg! We starten en eindigen de fietstocht in Rijnsburg.

Naast fietsers zoeken we ook sponsors. Een voedselpakket voor een klein gezin kost € 30,-. Voor € 50,- draag je ook bij aan de wederopbouw. Het doelbedrag is een forse uitdaging, maar wij geloven dat we met gezamenlijke inspanning en Gods zegen dit voor elkaar gaan krijgen.  

Hartelijke groet, Joost, Mark en Frank 

Mededeling

Het kerkelijk bureau is geopend op dinsdagmorgen van 09.00 – 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en op vrijdagochtend van 10.00 – 11.00 uur (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus). U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer