Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

FietsSponsorTocht: Fiets mee tegen ondervoeding in DR Congo!

18 augustus
FietsSponsorTocht: Fiets mee tegen ondervoeding in DR Congo!

Op zaterdag 18 september wordt de 15e editie van de Hands & Feet FietsSponsorTocht gereden. Het doel is minimaal € 20.000 bij elkaar te fietsen voor ondervoede schoolkinderen in DR Congo.

Veel kinderen worden in DR Congo aan hun lot overgelaten, veelal veroorzaakt door armoede, oorlog en ontheemding. Hierdoor hebben kinderen geen veilige leefomgeving, ze lopen onderwijs mis en hebben tekort aan eten.

De Nederlandse kinderarts Ingeborg Zoet werkt sinds 2018 samen met haar Congolese man Roland in het dorp Kashongolere. Hier zijn zij o.a. een basisschool gestart. In de strijd tegen ondervoeding krijgen alle kinderen ontbijt op school.

Op zaterdag 18 september stappen we op de fiets om samen een mooi bedrag bij elkaar te trappen. Om het doel te behalen zoeken we fietsers die zich ook gaan inzetten voor dit doel, wat zo keihard nodig is. Fiets je mee? Meer informatie of direct aanmelden kan door een bericht naar één van ons te sturen of mail naar info@handsnfeet.nl

Uit onze gemeente fietsen mee: Mark Heemskerk, Arjan Ouwehand, Jaap en Ingeborg van der Windt. U kunt ons sponsoren op NL55 TRIO 0197613365 t.n.v. Stichting Hands & Feet o.v.v. een van onze namen. 

Hartelijke groet, Joost 06-31748466; Mark 06-37404595;| Frank 06-86845116.

Mededeling

Kerkelijk Bureau. Vanaf 24 september is het Kerkelijk Bureau ook weer geopend op de vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer