Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Fietssponsortocht 2019 Hands & Feet groot succes.

10 juli

Zaterdag 6 juli fietsten we zo’n 125 km door het prachtige Zuid-Holland. Het was prachtig fietsweer en de gezelligheid, de mooie omgeving en vooral het doel maakten dat het een geweldige dag was!

Met twintig fietsers, waaronder ondergetekenden, fietsten we ruim 20.000 euro bij elkaar voor mobiele bibliotheekjes in Oeganda. Hiermee krijgen zo’n 6.500 kinderen tegelijk toegang tot leesboeken, een essentieel onderdeel van hun educatie. We zijn dankbaar voor het resultaat en vertrouwen erop dat God het mag gebruiken en zegenen. Veel dank ook aan alle gemeenteleden die ons hebben gesponsord, zowel persoonlijk als via de offerblokken en de collecte met Gospel at Sea. Zonder jullie geweldige steun hadden we niet zoveel kinderen kunnen helpen!

Hartelijke groet Rosalie de Witte, Arjan Ouwehand, Wilco van den Eijkel en Mark Heemskerk  www.fietssponsortocht.nl

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer