Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Fietssponsortocht 2019 Hands & Feet groot succes.

10 juli

Zaterdag 6 juli fietsten we zo’n 125 km door het prachtige Zuid-Holland. Het was prachtig fietsweer en de gezelligheid, de mooie omgeving en vooral het doel maakten dat het een geweldige dag was!

Met twintig fietsers, waaronder ondergetekenden, fietsten we ruim 20.000 euro bij elkaar voor mobiele bibliotheekjes in Oeganda. Hiermee krijgen zo’n 6.500 kinderen tegelijk toegang tot leesboeken, een essentieel onderdeel van hun educatie. We zijn dankbaar voor het resultaat en vertrouwen erop dat God het mag gebruiken en zegenen. Veel dank ook aan alle gemeenteleden die ons hebben gesponsord, zowel persoonlijk als via de offerblokken en de collecte met Gospel at Sea. Zonder jullie geweldige steun hadden we niet zoveel kinderen kunnen helpen!

Hartelijke groet Rosalie de Witte, Arjan Ouwehand, Wilco van den Eijkel en Mark Heemskerk  www.fietssponsortocht.nl

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdagmorgen 25 oktober.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer