Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Fietsers gezocht!

20 mei
Fietsers gezocht!

Op zaterdag 6 juli wordt de jaarlijkse FietsSponsorTocht van Stichting Hands & Feet gereden. Het doel is een mooi bedrag bij elkaar te fietsen om kinderen in Oeganda middels mobiele bibliotheken toegang te geven tot lees- en lesboeken.

We fietsen vanuit Rijnsburg een route van maximaal 120 kilometer door het mooie Zuid- Holland. We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd in Herberg Welgelegen te Valkenburg. Er wordt gereden op gewone fietsen (geen racefietsen) en het tempo is goed bij te benen. Heb je zin om mee te fietsen? Meer informatie of aanmelden? Bel of mail Mark via mark@handsnfeet.nl of 06-37404595.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdagmorgen 20 en 27 september.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer