Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Fietsers gezocht!

20 mei
Fietsers gezocht!

Op zaterdag 6 juli wordt de jaarlijkse FietsSponsorTocht van Stichting Hands & Feet gereden. Het doel is een mooi bedrag bij elkaar te fietsen om kinderen in Oeganda middels mobiele bibliotheken toegang te geven tot lees- en lesboeken.

We fietsen vanuit Rijnsburg een route van maximaal 120 kilometer door het mooie Zuid- Holland. We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd in Herberg Welgelegen te Valkenburg. Er wordt gereden op gewone fietsen (geen racefietsen) en het tempo is goed bij te benen. Heb je zin om mee te fietsen? Meer informatie of aanmelden? Bel of mail Mark via mark@handsnfeet.nl of 06-37404595.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer