Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Extra collecte voor de slachtoffers van cycloon Idaї!

02 april

Honderdduizenden mensen die getroffen zijn door cycloon Idaї hebben veel last van watertekorten en amper toegang tot gezondheidszorg, meldt het Rode Kruis. Ook de uitbraak van ziekten zoals cholera of malaria liggen op de loer!

Nu het waterpeil na de natuurramp zakt, wordt de omvang van de schade steeds duidelijker. Met het geld wat met deze actie binnenkomt kan noodhulp worden verzorgd in de getroffen delen van Mozambique. Het Rode Kruis focust op het verzorgen van schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen, onderdak, gezondheidszorg, levensonderhoud en bescherming voor de slachtoffers.

Zondag 14 april wil de diaconie dan ook een extra collecte houden voor de slachtoffers van deze ramp!

Van harte aanbevolen, uw diaconie.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer