Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

EO Jongerendag 2022 op zaterdag 11 juni.

13 april
EO Jongerendag 2022 op zaterdag 11 juni.

Op zaterdag 11 juni zal er weer een EO-Jongerendag zijn! Een giga-feest in Ahoy, Rotterdam met muziek, shows en inspirerende verhalen. Het thema is dit jaar Speak Life! en het belooft een fantastisch event te worden waar jonge christenen samenkomen.

We zouden daarom maar wat graag met de tieners uit onze gemeente naar de EO Jongerendag gaan en natuurlijk zijn ook vrienden en vriendinnen van harte welkom! Het programma begint om 14:00 uur en eindigt om 21:00 uur. We zullen daarom om 12:30 vertrekken vanaf het Baljuwplein en de kosten voor deze dag zijn € 15. Aanmelden kan bij Debbie van Duijn (debbievduyn@hotmail.com) of via WhatsApp. Geef je op vóór 28 april.

Voor de ouders: we zijn op zoek naar chauffeurs om ons heen en/of terug te rijden. Mochten jullie dit leuk vinden, laat het dan weten via bovenstaand e-mailadres.

Debbie van Duijn

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is geopend van dinsdag 09:00 tot 10:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur. Op vrijdagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. E-mail: kerkelijkbureau@vredeskerkkatwijk.nl . Het Kerkelijk Bureau is gesloten op Goede Vrijdag 15 april en op vrijdag 29 april.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2022 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer