Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

EO Jongerendag 2022 op zaterdag 11 juni.

13 april
EO Jongerendag 2022 op zaterdag 11 juni.

Op zaterdag 11 juni zal er weer een EO-Jongerendag zijn! Een giga-feest in Ahoy, Rotterdam met muziek, shows en inspirerende verhalen. Het thema is dit jaar Speak Life! en het belooft een fantastisch event te worden waar jonge christenen samenkomen.

We zouden daarom maar wat graag met de tieners uit onze gemeente naar de EO Jongerendag gaan en natuurlijk zijn ook vrienden en vriendinnen van harte welkom! Het programma begint om 14:00 uur en eindigt om 21:00 uur. We zullen daarom om 12:30 vertrekken vanaf het Baljuwplein en de kosten voor deze dag zijn € 15. Aanmelden kan bij Debbie van Duijn (debbievduyn@hotmail.com) of via WhatsApp. Geef je op vóór 28 april.

Voor de ouders: we zijn op zoek naar chauffeurs om ons heen en/of terug te rijden. Mochten jullie dit leuk vinden, laat het dan weten via bovenstaand e-mailadres.

Debbie van Duijn

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer