Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Een eerste begroeting.

26 juni
Een eerste begroeting.

Aanstaande zondag is het zover, dan hopen we met het werk in Katwijk aan Zee te beginnen. We zien ernaar uit. De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van het afscheid van de gemeente in Bolsward. Je wordt ook vooral bepaald bij de dingen die je gaat missen, en dat zijn er best veel. Vooral ook voor de kinderen gaat er veel veranderen.

Het zal fijn zijn ons nu geheel te gaan richten op de Vredeskerk, het kennismaken, ontdekken waar we de komende jaren zullen wonen en werken.

We zien uit naar de dienst. Fijn dat collega Cornelie Vreugdenhil de verbintenis zal leiden. Daarna mag ik voor het eerst voorgaan. We sluiten met de lezing aan bij het rooster van Bible Basics waarmee de kindernevendienst werkt. Het is het gedeelte over Martha en Maria in Lucas 10. Het zal blijken dat deze lezing eigenlijk heel toepasselijk is voor deze intrededienst.

Ik hoop met veel vrucht en vreugde in uw gemeente te werken. We hopen ook dat we ons als gezin snel thuis zullen voelen.

Met een hartelijke groet, ds. Jaap van der Windt.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer