Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Een eerste begroeting.

26 juni
Een eerste begroeting.

Aanstaande zondag is het zover, dan hopen we met het werk in Katwijk aan Zee te beginnen. We zien ernaar uit. De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van het afscheid van de gemeente in Bolsward. Je wordt ook vooral bepaald bij de dingen die je gaat missen, en dat zijn er best veel. Vooral ook voor de kinderen gaat er veel veranderen.

Het zal fijn zijn ons nu geheel te gaan richten op de Vredeskerk, het kennismaken, ontdekken waar we de komende jaren zullen wonen en werken.

We zien uit naar de dienst. Fijn dat collega Cornelie Vreugdenhil de verbintenis zal leiden. Daarna mag ik voor het eerst voorgaan. We sluiten met de lezing aan bij het rooster van Bible Basics waarmee de kindernevendienst werkt. Het is het gedeelte over Martha en Maria in Lucas 10. Het zal blijken dat deze lezing eigenlijk heel toepasselijk is voor deze intrededienst.

Ik hoop met veel vrucht en vreugde in uw gemeente te werken. We hopen ook dat we ons als gezin snel thuis zullen voelen.

Met een hartelijke groet, ds. Jaap van der Windt.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer