Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Een eerste begroeting.

26 juni
Een eerste begroeting.

Aanstaande zondag is het zover, dan hopen we met het werk in Katwijk aan Zee te beginnen. We zien ernaar uit. De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van het afscheid van de gemeente in Bolsward. Je wordt ook vooral bepaald bij de dingen die je gaat missen, en dat zijn er best veel. Vooral ook voor de kinderen gaat er veel veranderen.

Het zal fijn zijn ons nu geheel te gaan richten op de Vredeskerk, het kennismaken, ontdekken waar we de komende jaren zullen wonen en werken.

We zien uit naar de dienst. Fijn dat collega Cornelie Vreugdenhil de verbintenis zal leiden. Daarna mag ik voor het eerst voorgaan. We sluiten met de lezing aan bij het rooster van Bible Basics waarmee de kindernevendienst werkt. Het is het gedeelte over Martha en Maria in Lucas 10. Het zal blijken dat deze lezing eigenlijk heel toepasselijk is voor deze intrededienst.

Ik hoop met veel vrucht en vreugde in uw gemeente te werken. We hopen ook dat we ons als gezin snel thuis zullen voelen.

Met een hartelijke groet, ds. Jaap van der Windt.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdagmorgen 25 oktober.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer