Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Ds. C.G. Kant spreekt over: ‘Geloven zonder Israël?’

03 januari
Ds. C.G. Kant spreekt over: ‘Geloven zonder Israël?’

De hervormde wijkgemeente Sion heeft voor woensdag 18 januari a.s. dominee Kant uitgenodigd om te komen spreken over het onderwerp ‘Geloven zonder Israël?’ De avond die om 20.00 uur begint vindt plaats in de grote zaal van Kerkelijk Centrum Het Anker aan de Voorstraat. Alle broeders en zusters van de Vredeskerk worden van harte uitgenodigd hun oud-predikant te komen beluisteren over dit boeiende onderwerp.

Dominee Kant heeft als directeur van Christenen voor Israël Internationaal over dit onderwerp in 2021 een boekje geschreven: ‘Geloven zonder Israël’ met de ondertitel ‘Hoe Israël verdween uit onze christelijke beleving’. Door de jaren heen was Israël voor veel christenen niet meer dan het land waar Jezus rondwandelde. Hoe kan dat terwijl de Bijbel spreekt over een eeuwig verbond met Israël? Is het wel mogelijk om te geloven zonder dat Israël daar een plaats in heeft? De Bijbel staat er toch vol van dat Israël een unieke en blijvende plaats heeft in Gods plan met deze wereld. We weten dat dominee Kant de gave heeft om dit glashelder uit te leggen. De vorige keer dat hij kwam spreken waren er veel ‘Vredeskerkers’ en hadden we een prachtige avond. Dat was voor herhaling vatbaar en dat is nu zover. We hopen u in groten getale opnieuw te verwelkomen op 18 januari! Vanaf 19.30 uur is de zaal open voor ontvangst met koffie of thee.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer