Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Diaconale gezinsvakantieweken i.s.m. RCN Vakantieparken

03 maart
Diaconale gezinsvakantieweken i.s.m. RCN Vakantieparken

Al verschillende jaren biedt Het vakantiebureau (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken gratis vakanties aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Eén van die initiatieven is de gezinsvakantieweken waar weer deelnemers voor gezocht worden’.

Omdat iedereen vakantie verdient!

“Het was de eerste vakantie in ons leven, wat een geweldige ervaring, die wij, maar vooral onze kinderen nooit zullen vergeten”     Familie Issa n.a.v. een van de gratis gezinsvakanties op RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Gezinsvakantieweken

Voor gezinnen, die moeten leven van een inkomen op bijstandsniveau is op vakantie gaan helaas veelal niet mogelijk. Voor deze gezinnen wil Het vakantiebureau en RCN een vakantie ook mogelijk maken.

Daarom kunnen in 2021 opnieuw 100 gezinnen met schoolgaande kinderen die jarenlang niet op vakantie zijn geweest (of nog nooit), gaan genieten van een heerlijk kosteloos verblijf op een van de RCN Vakantieparken in Nederland.

 Aanmelden

Voor deze vakanties geldt dat de aanmelding moet worden ingediend door de diaconie (die beoordeelt of de aanvraag voldoet aan de voorwaarden). Aanmelding van de gezinsvakanties vindt plaats van 1 tot 30 maart. Als er meer aanmeldingen komen dan dat er plaatsen zijn, zal er gekeken worden naar respectievelijk urgentie en volgorde van binnenkomst

Kent u in onze gemeente gezinnen die hiervoor in aanmerking komen?

Neem dan contact op met: diaconie@vredeskerkkatwijk.nl

RCN Vakantieparken; Vakanties met een dubbele glimlach

RCN Vakantieparken biedt een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties in Nederland, Frankrijk en sinds kort Duitsland. Al bijna 70 jaar is het de missie van RCN Vakantieparken om de vakantiebeleving met zoveel mogelijk mensen te delen, óók voor wie dit nu niet bereikbaar is. Want alleen als je deelt krijgt het waarde! Jij een glimlach, zij een glimlach.
 

Voor meer informatie over deze mooie organisatie en de vakantiemogelijkheden in Frankrijk, Duitsland en Nederland kijk eens op: rcn.nl

 

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer