Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Creatieve avond voor Plussers 50 - 75+

22 februari
Creatieve avond voor Plussers 50 - 75+

Bent u/jij in de leeftijd van 55 tot 75 jaar? Dan bent u/jij een Plusser. In maart staan er twee avonden gepland waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten en creatief met elkaar bezig kunnen zijn. Velen van ons zijn misschien al heel lang, vanwege corona beperkingen niet meer in de kerk geweest. Gelukkig gaat alles de goede kant op, daar zijn we heel blij mee. Wat gaan we doen?

We maken een mooie plantenhanger van macramé en voor wie niet van knopen houdt,.... daar hebben we een andere bezigheid voor bedacht, nl. wenskaarten maken, mooi kaarten die gezellig ingekleurd mogen worden.

Al het materiaal is aanwezig inclusief koffie en/of thee en wat lekkers! Kortom, we hebben alleen nog maar uw/ jouw enthousiaste aanwezigheid nodig. De avonden worden gehouden in 1 van de zalen in de Vredeskerk op dinsdagavond 22 maart en donderdagavond 31 maart. We willen de avonden om 19,30 uur beginnen. Opgeven kan via app of telefoontje naar 06-52242803 Tot ziens op de creatieve-avond! Ans van Duijn en Jacoline Kuipers.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer