Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Coronamaatregelen per 18 december 2021

06 januari
Coronamaatregelen per 18 december 2021

U heeft de corona-persconferentie van 18 december wellicht ook gevolgd; Nederland gaat wederom in volledige lockdown. Aanleiding voor de nieuwe maatregelen is de snelle opmars van de Omikron-variant van het coronavirus. Daarom zijn ook door de Vredeskerk verdere maatregelen getroffen.

Naar aanleiding van deze persconferentie heeft de kerkenraad besloten dat de kerkdiensten  t/m 14 januari 2022, niet meer fysiek zullen plaatsvinden. U kunt de kerkdiensten online volgen via de diverse kanalen (YouTube / Kerkomroep.nl ).

In de kerk zullen alleen de medewerkers die nodig zijn om de kerkdiensten goed te laten verlopen (band, verteller etc.) en uit te zenden, aanwezig zijn. Verder worden alle andere activiteiten gedurende deze periode stopgezet.

Wij hopen op uw begrip.
 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer