Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Bijbelstudiereeks over Nehemia

02 oktober

Uitnodiging van Wim de Boer om mee te doen aan de Bijbelstudiereeks over Nehemia die start op 1 oktober.

Beste jij,

Ik wil je hierbij graag uitnodigen om mee te doen aan de Bijbelstudiereeks over Nehemia die start op 1 oktober. 10 maandagavonden gaan we de Bijbel induiken en ontdekken hoe mooi en levensveranderend het boek is wat God ons gegeven heeft. Ben je op zoek naar verdieping van je geloof? Wil je ontdekken hoe de Bijbel van toepassing is op jouw leven en steeds meer op Jezus leren lijken? Dan hoop ik je te zien op 1 oktober!

Kan je niet alle maandagavonden van de studie? Geen probleem. Het is mooi om ze allemaal achter elkaar te volgen, maar zeker niet noodzakelijk.

Wat informatie over de Bijbelstudiereeks:
Voor wie:          Jong & oud. Wel of geen gemeentelid. Geen diepe Bijbelkennis verreist.
Data:                maandag 1, 15, 29 oktober, 19 november* en 3 december*, 14 en 28 januari, 11 februari en 11 en 25 maart
Tijd:                  19:45 inloop. 20:00 – 21:30 studie.
Locatie:            Zaal Vredeskerk

Hartelijke groeten,
Wim de Boer
0647825242
wcdeboer7@gmail.com

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer