Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Bevestiging en intrede Barbara Broeren

29 november
Bevestiging en intrede Barbara Broeren

Afgelopen zondag, 27 november 2022, was voor onze gemeente, en in het bijzonder voor Barbara Broeren, een bijzondere dag. Want zij werd in de ochtenddienst door ds. Vroomans bevestigd tot predikant in onze gemeente.

We kijken met dankbaarheid terug op een vreugdevolle dienst, waarin we God mochten danken voor de keuze die Barbara voor onze gemeente heeft gemaakt. Na de bevestiging en intrede ging onze nieuwe predikant verder voor in de dienst. Ds. Barbara had voor de kinderen een cadeautje meegebracht, maar – aansluitend op het programma van de kindernevendienst - zij mogen dat niet eerder uitpakken dan met Kerst ! Na de dienst waren er vier sprekers die -zoals gebruikelijk- een korte toespraak hielden. Tenslotte konden ook de gemeenteleden ds. Barbara en haar man Cees Broeren welkom heten in Katwijk en hen feliciteren met deze heuglijke dag.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer