Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Beroep ds. J.G. (Jaap) van der Windt

20 maart
Beroep ds. J.G. (Jaap) van der Windt

Zondag 17 maart kon de kerkenraad de vreugdevolle afkondiging doen dat ds. Van der Windt uit Bolsward het op hem uitgebrachte beroep heeft aangenomen.

Op maandag 11 maart hebben ds. Van der Windt en zijn vrouw kennisgemaakt met onze gemeente, eerst met groepen jongeren, vervolgens met de kerkenraad en daarna met de rest van de gemeente. Het was een levendige, informele avond, waarop veel geledingen zich aan de nieuwe dominee hebben gepresenteerd.

De positieve indruk van onze gemeente, die ds. Van der Windt had gekregen door het werk van de beroepingscommissie, werd op deze avond zeker bevestigd! En de aanwezige gemeenteleden hebben kennis gemaakt met een enthousiaste en bevlogen dominee en zijn vrouw. We zijn heel blij met het positieve antwoord van ds. Van der Windt dat we enkele dagen na de kennismakingsavond ontvingen.

In zijn bericht aan de kerkenraad schrijft hij: "We horen de roep vanuit jullie gemeente, en voelen ons geroepen om naar Katwijk te gaan. We hopen op een gezegende periode met elkaar."

De kerkenraad zal nu in overleg met ds. Van der Windt en de kerkenraad in Bolsward bepalen wanneer de bevestiging in Katwijk zal plaats vinden. We wensen ds. Van der Windt en zijn gezin Gods zegen in de komende drukke tijd van afscheid nemen in Bolsward en voorbereiden van de verhuizing.

Onze dank gaat natuurlijk uit naar de beroepingscommissie. Wat hebben jullie veel werk verzet! Op efficiënte wijze en in relatief korte tijd vonden jullie een geschikte nieuwe predikant. Door een goede presentatie van onze gemeente wisten jullie ds. Van der Windt te winnen voor Katwijk.

Eric de Hoop, scriba.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer