Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Bericht vanuit de Kerkenraad

21 januari
Bericht vanuit de Kerkenraad

Het moderamen van de generale synode van de PKN adviseert gemeenten dringend niet te zingen tijdens de kerkdienst. Dit advies geldt in ieder geval tot 9 februari, de huidige einddatum van de lockdown.

Wij hebben als kerk gemeend het advies van de PKN op te volgen en tijdens de diensten niet meer te zingen, ook niet met een klein groepje of een solozanger/zangeres. Het is een besluit dat we niet graag nemen, maar we moeten ook onze verantwoordelijkheid in deze niet uit de weg gaan. De Britse variant van het coronavirus blijkt extreem besmettelijk te zijn en het risico van besmetting is daardoor velen male groter. We hopen dat u begrip kunt opbrengen voor het besluit dat genomen is en willen u vragen om de uitzendingen te blijven volgen, want al kan er even niet gezongen worden, de invulling van de diensten zal op een andere manier gaan, maar zeker zo mooi, innemend en verbindend zijn. Want dat is toch wat we nastreven, juist in deze tijd: een dienst die verbondenheid uitstraalt, naar ons als gemeente, maar vooral naar verbondenheid met onze Heer.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer