Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Beloofd land in zicht - project kindernevendienst

01 maart
Beloofd land in zicht  -  project kindernevendienst

In de 40-dagentijd volgen we het project van de kindernevendienst, met daarnaast ook nog eigen lezingen. Dit is een keuze. We hadden ook kunnen kiezen voor het rooster van de kalender (een klassiek oecumenisch rooster voor de 40-dagentijd) of het programma van Kerk in Actie (de zeven werken van Barmhartigheid). Omdat de kinderen nu weer wekelijks in de kerk zitten, leek het goed om hiervoor te kiezen.

De eerste weken lezen we uit Exodus, de uittocht uit Egypte en het begin van de woestijntijd. De laatste weken en in de Goede Week lezen we dan voornamelijk uit Lucas, vanaf hoofdstuk 22. Er zit een mooie opbouw in - 6 maart: Exodus 12:21-31 en Openbaring 7,  13 maart: Exodus 13: 3-10 en Deuteronomium 6: 20-25.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer