Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Belijdeniscatechese

21 augustus
Belijdeniscatechese

Na de startzondag begint ook de belijdeniscatechese weer. De belijdenisgroep is er voor een ieder die zich serieus wil verdiepen in de basis van ons geloven en overweegt om geloofsbelijdenis af te leggen. Voor jong én oud.

Op een aantal avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Het zijn waardevolle avonden waarop we elkaar goed leren kennen en ons geloof samen verdiepen.
Er is al een aantal mensen die zich voor de belijdenisgroep hebben aangemeld, maar er is nog plaats genoeg! Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook per se belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Kom rustig eens een avond kijken!
De kennismakingsavond staat gepland op: 20 september om 20.00 uur in de Vredeskerk. Mocht je op deze avond niet kunnen, maar toch graag mee willen doen, neem dan even contact met me op. We besluiten samen op welke avonden we elkaar gaan ontmoeten.
Ook voor andere vragen, kan je altijd even contact opnemen!

Ds. Cornelie Vreugdenhil

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer