Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Belijdeniscatechese

21 augustus
Belijdeniscatechese

Na de startzondag begint ook de belijdeniscatechese weer. De belijdenisgroep is er voor een ieder die zich serieus wil verdiepen in de basis van ons geloven en overweegt om geloofsbelijdenis af te leggen. Voor jong én oud.

Op een aantal avonden bespreken we samen de fundamenten van ons geloof. Wat geloven we eigenlijk en waarom? Het zijn waardevolle avonden waarop we elkaar goed leren kennen en ons geloof samen verdiepen.
Er is al een aantal mensen die zich voor de belijdenisgroep hebben aangemeld, maar er is nog plaats genoeg! Meedoen aan de belijdenisgroep betekent niet dat je ook per se belijdenis van het geloof moet afleggen. Gaandeweg het seizoen kan je beslissen of je daar klaar voor bent. Kom rustig eens een avond kijken!
De kennismakingsavond staat gepland op: 20 september om 20.00 uur in de Vredeskerk. Mocht je op deze avond niet kunnen, maar toch graag mee willen doen, neem dan even contact met me op. We besluiten samen op welke avonden we elkaar gaan ontmoeten.
Ook voor andere vragen, kan je altijd even contact opnemen!

Ds. Cornelie Vreugdenhil

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is gesloten op vrijdag 14 december a.s.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2018 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer