Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Afsluiting seizoen 2021-2022

07 juli
Afsluiting seizoen 2021-2022

Afgelopen zaterdag 2 juli vond de gezellige afsluiting van het seizoen 2021-2022 plaats in zaal Aquamarijn en op het kerkplein van de Vredeskerk. Vanaf 17:00 uur kon iedereen terecht voor een hapje en een drankje. En ook voor de kinderen waren er leuke spelactiviteiten te doen op het kerkplein, in de hal en in de zaal.

 

Maar ook de volwassenen onder ons werden geactiveerd tot onderling contact door een popquiz ‘hoedje op- hoedje af’ (verzorgd door de broer van Hans van der Togt) en door leuke tafelspellen in twee parallelle groepen (verzorgd door Trijnie de Wit). Een grappige manier om in contact te komen met mensen die je anders niet zo snel zou aanspreken!

Onderstaande foto’s geven een impressie van een gezellig seizoen einde.

      

Het was wederom een zeer geslaagd evenement, waarvoor de evenementencommissie en iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd een groot compliment verdient.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer