Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Afscheid jeugdwerker Arie Ravensbergen

08 september
Afscheid jeugdwerker Arie Ravensbergen

Hoe het begon: Vanaf 1 september 2018 is in onze gemeente de heer Arie Ravensbergen uit Rijnsburg werkzaam als jeugdwerker voor de periode van 3 jaar. Hij gaat zich vooral richten op de opzet van het tienerwerk. Arie is als kerkelijk werker ook aan de kerkenraad verbonden in het ambt van ouderling.

Zijn passie is om ouders aan te moedigen om de waarde van hun geloof aan hun kinderen te laten zien en om met lef en wijsheid hun kinderen de liefde van Jezus over te brengen, samen met een kerk die jongeren de ruimte geeft om het geloof te beleven op een manier die bij hun tijd past.

Arie Ravensbergen heeft zondagochtend 5 september afscheid genomen als Jeugdwerker van de Vredeskerk. We wensen hem een mooie tijd als kerkelijk werker in Rijnsburg.

Mededeling

Kerkelijk Bureau. Vanaf 24 september is het Kerkelijk Bureau ook weer geopend op de vrijdagmorgen van 10.00-11.00 uur.

Jaarthema: 'Van U is de toekomst' - voorwoord door Cor Parlevliet, preses Vredeskerk

‘Van U is de toekomst’, dat is het jaarthema 2021/2022. Vorig jaar schreef ik een stuk met als rode draad de moeilijke coronatijd waarin we toen leefden, maar, en dat moet ik bekennen, deed ik dat toen wel een beetje met het idee dat we een jaar verder toch wel grotendeels van dit probleem verlost zouden zijn. Niets blijkt minder waar. De coronacrisis is een heftige crisis die, naar het zich laat aanzien, niet makkelijk te verslaan is. Het zet ons toch weer aan het denken en doet ons realiseren hoe nietig we zijn.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer