Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actie Voedselbank

11 juni
Actie Voedselbank

Zondag 26 mei j.l. werd de inzamelingsactie gehouden ten behoeve van de voedselbank. Wat kunnen we dankbaar teug kijken hierop.

25 volle kratten, 3 volle dozen en 2 volle tassen! De opbrengst was geweldig! Hoe mooi is het om al deze producten bij de voedselbank te mogen brengen en hoe trots mogen we op onze gemeente zijn! Omzien naar elkaar is geen loze kreet gebleken

Iedereen enorm bedankt voor uw en jullie bijdrage. 

Uw Diaconie.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer