Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actie schoenendoos gaat weer van start!

15 oktober

Zondag 27 oktober gaat de actie schoenendoos weer van start. De actie is inmiddels een begrip in onze gemeente. Wij hebben er weer heel veel zin in en hopen u ook!

Het begint allemaal met een lege schoenendoos. Eenmaal mooi versierd en gevuld met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel, is het een cadeau geworden van onschatbare waarde. Wilt u zich houden aan het op het lijstje staande spullen die er wel/niet in mogen? Actie4Kids doet er nog een cadeautje bij: het goede nieuws van het evangelie in de vorm van een boekje met bijbelverhalen. De actie start zoals vermeld op 27 oktober en eindigt op zondag 17 november.

Zondag 20 oktober worden er na de dienst folders met de benodigde informatie uitgedeeld in de kerk. Mocht u daarna nog vragen hebben, spreek ons gerust aan. Doe jij, doet u dit jaar weer mee?  We hopen weer op heel veel mooi versierde schoenendozen, zodat we heel veel kinderen weer blij kunnen maken.

Mocht u geen folder hebben ontvangen, kijk eens op de leesplank in de kerk.

Joan Ouwehand en Diana van Middelkoop

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer