Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Actie Kerkbalans 2023 gezien vanuit de activiteiten 2023

03 januari
Actie Kerkbalans 2023 gezien vanuit de activiteiten 2023

De actie Kerkbalans gaat weer van start. ‘De kerk kost weer geld.’ Maar laten we elkaar er ook aan herinneren wat we als kerk allemaal met dat geld kunnen doen:

We hebben een gastvrije koster. We hebben eindelijk ook weer 1,8 predikant waardoor we weer veel meer kunnen doen in het bezoekwerk. Ook hopen we het jeugdwerk weer een boost te geven. We hebben heel veel kinderen in de kerk, maar hoe zit het met de jeugd? We hebben wekelijks inspirerende diensten en ook willen we meer lijn gaan brengen in de middagdiensten, die vooral door de eigen predikanten geleid zullen worden. Iedereen die belt, betrokken of minder betrokken, mag rekenen op bezoek. Rondom rouw kunnen we veel betekenen. We zijn aanwezig bij kraam, dopen, trouwen, jubilea, ziekte, ziekenhuisopnames. We hebben een prachtig kerkgebouw met bijruimtes en twee pastorieën in topconditie. De kachel brandt. De kerk beschikt over een monumentaal orgel. Op zondag kunnen we ook gebruik maken van een goede geluidsinstallatie, beamer en opnameapparatuur.

Goede ideeën kunnen altijd weer doorgang vinden: warmwelkom, oliebollenactie, een koortje, kringen, toerusting, huwelijkscursus, Kerstattenties, koffie na de dienst, en nieuwe ideeën volgen. Een gift aan onze gemeente is goed besteed.

Ds. Jaap van der Windt

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer