Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Actie Kerkbalans 2020

07 januari

Van zaterdag 18 januari tot zaterdag 1 februari doen 2.000 kerken, waaronder onze gemeente, mee aan Actie Kerkbalans. Dankzij Actie Kerkbalans kan onze gemeente blijven functioneren en kunnen wij onze maatschappelijke functie blijven vervullen. Zo blijven we van waarde voor onze leden en de samenleving.

‘Geef voor je kerk’ is het thema voor Actie Kerkbalans 2020. Dit jaar staat in het teken van het versterken van de activiteiten binnen onze gemeente. Met het nieuwe beleidsplan in de hand zullen we Gods kerk verder uitbouwen. Hiervoor zijn naast nieuwe ambtsdragers ook financiële middelen nodig.

Uw bijdrage is hierbij van groot belang. In de actieperiode ontvangt u een persoonlijk bericht met de details omtrent het doen van een bijdrage. Elke bijdrage klein of groot is van belang. Namens het College van Kerkrentmeesters bevelen wij de Actie Kerkbalans van harte aan.

Namens het College van Kerkrentmeesters, Wiljan Meijvogel.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer