Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Aanmelden kerkbezoek

03 mei
Aanmelden kerkbezoek

Vanaf zondag 9 mei willen we kerkbezoek weer mogelijk maken. Weliswaar in eerste aanleg beperkt tot maximaal 30 personen en vanzelfsprekend met in achtneming van de geldende basisregels.

Indien u zich hier al eerder voor hebt opgegeven, ontvangt u een uitnodiging via www.kerktijd.nl. Heeft u dit nog niet gedaan dan kunt u zich aanmelden via aanmelden@vredeskerkkatwijk.nl. Is het voor u lastig dit via internet te doen dan kunt u ook een telefoontje plegen naar het nummer van de kerk, dat is 071 4013815.

De kindernevendienst begint een week later en wel op 16 mei.

Cor Parlevliet

Mededeling

In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer