Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

6de editie van de speelgoedbeurs wederom een succes!

05 november
6de editie van de speelgoedbeurs wederom een succes!

Op zaterdag 2 november werd er in de Vredeskerk alweer voor het zesde jaar een speelgoedbeurs gehouden. Hier kon u 2dehands speelgoed kopen voor een schijntje. Het was gelijk vanaf 10 uur gezellig druk en voor alle leeftijden was er wel iets te vinden.

Ook dit jaar zijn we weer dankbaar voor al het mooie speelgoed dat we van veel mensen ontvangen hebben. Ook Karin Pronk was weer gezellig aanwezig om haar mooie kaarten en andere handgemaakte spulletjes te verkopen voor ons project.

Aan het eind van de dag konden we de kas opmaken en na wat telwerk werd duidelijk dat we ruim €1100,00 verdiend hebben. Dit bedrag komt geheel ten goede aan het school project La Tulipe in Kinshasa Congo.

De school draait op giften vanuit Nederland en is bedoeld voor de allerarmsten in een grote achterstandswijk in Kinshasa.  Er is geen gratis onderwijs in Congo vanuit de overheid, onderwijs via La Tulipe is de enige kans voor deze kinderen op onderwijs. Zie ook www.mikondo.nl

Afgelopen zaterdag hoorde ik van meerdere mensen dat ze wel vaste sponsor zouden willen worden van dit mooie project. Heeft u interesse hierin? Neem dan contact met ons op via 06-53681550 dan regelen we dit voor u.

Bij deze danken wij iedereen die speelgoed ingeleverd heeft, de drie families waarbij we de spullen op hebben mogen slaan, meneer Zuijderduijn voor vervoer,  de kosters en de vrijwilligers die vrijdag en zaterdag geholpen hebben.  Het was weer een geslaagde actie! Mocht je dit lezen en denken ik had ook nog wel speelgoed: zet het alvast apart en volgend jaar doen we het vast weer en kun je het inleveren bij ons.

Met een hartelijke groet van Angelina, Karin en Gisela, namens de diaconale werkgroep Mikondo.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten, a.s. dinsdagochtend 19 mei is het Kerkelijk Bureau ook gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer