Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

22.000 euro bij elkaar gefietst met FietsSponsorTocht Hands & Feet

22 september
22.000 euro bij elkaar gefietst met FietsSponsorTocht Hands & Feet

Door blessures en andere verplichtingen, nam dit jaar slechts één gemeentelid deel aan de jaarlijkse fietssponsortocht. Dat was aan de gulle giften vanuit de gemeente echter niet te merken: een flink deel van de prachtige opbrengst van € 22.000 werd door onze gemeenteleden bij elkaar gebracht. Vanuit Hands & Feet willen we u daar hartelijk voor danken!

Met slechts 14 sportievelingen (ongeveer de helft van afgelopen jaren) ging de tocht afgelopen zaterdag van start. Het weer zat niet echt mee. Kou, wind en regen. Dat mocht de pret niet drukken, want er was een prachtige route uitgezet. Na ruim 100 km keerden we moe en voldaan terug in Katwijk. In de wetenschap dat ons afzien in het niet stond bij de ontberingen die de jongeren in Bolivia moeten doorstaan. Dit keer was het opgehaalde geld namelijk bestemd voor verslaafde jongeren in Bolivia die worden opgevangen en behandeld door Misión Adulam. Misión Adulam is een stichting die hulp biedt aan verslaafde kinderen, tieners en jongeren. Adulam betekent schuilplaats, zoals in de Bijbel (1 Samuël 22: 1) waar David er een veilige plek vond. Deze stichting is opgericht door de Nederlands Fineke Janssen. Zij is als zendelinge reeds sinds 1989 actief in Bolivia. Misión Adulam heeft verschillende panden om haar hulp te kunnen verlenen. Voor die panden is dringend behoefte aan onderhoud en nieuwe materialen. Zo moeten de daken geverfd worden met roestwerend materiaal en de dakgoten vervangen worden. Ook zijn nieuwe matrassen benodigd en is de keukeninventaris in een aantal panden aan vervanging toe. In totaal is hier zo’n € 25.000 voor benodigd. Met de mooie opbrengst van de FietsSponsorTocht is het bijna gelukt om dit gehele bedrag bij elkaar te krijgen. Tegelijkertijd is er nog € 3.000 nodig. Mocht u alsnog of wederom een steentje willen bijdragen, dan kan dat via www.handsnfeet.nl/mark

Nogmaals dank voor uw bijdrage, mede namens Misión Adulam.

Mark Heemskerk | Stichting Hands & Feet

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is vanaf 24 februari voor onbepaalde tijd gesloten op de vrijdagmorgen. U kunt onze kerkdiensten volgen via: https:// www.kerkomroep.nl en YouTube Vredeskerk Katwijk.

Jaarthema: "Christus bij u thuis"

Ons jaarthema is "Christus bij u thuis". We willen dit jaar met thema-avonden, thema-diensten en in de ochtenddiensten vaak op teruggrijpen.

Lees meer

©2024 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer