Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

10 oktober: nog nieuwere start GemeenteGroeiGroepen.

02 oktober
10 oktober: nog nieuwere start GemeenteGroeiGroepen.

Op 17 september hadden we een startavond voor de GGG. Daarop hebben we besloten dat we komend seizoen allemaal tegelijk gaan werken met hetzelfde materiaal, het boekje ‘Dit is mijn lichaam’ over gemeente-zijn van het Evangelisch Werkverband.

-Tegelijk, omdat we het fijn vinden door het jaar heen elkaar te stimuleren en toe te rusten. Dan is het fijn als alle groepen even ver zijn.

-Hetzelfde boekje, hoewel de verschillende groepen de ruimte voelen andere vragen te stellen dan in het boekje staan.

Een nieuwe start omdat we willen kijken of we de bestaande groepen weer wat kunnen mengen en een extra groep kunnen starten. Het idee van GGG is dat er steeds weer nieuwe mensen bij komen en dat is moeilijker naarmate bestaande groepen vastere vormen aannemen. Daarom streven we er naar op alle avonden en enkele ochtenden een groep te starten zodat er veel keuzemogelijkheden zijn voor iedereen. Want we geloven in de kracht van de GGG, het omzien naar elkaar en het goede gesprek. Doe mee. Op 10 oktober komen we daarom opnieuw allemaal bij elkaar, vanaf 19.45 uur in de Vredeskerk. U / jij bent van harte uitgenodigd.

Coördinator: ds. Jaap van der Windt

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer