Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

15 juni
Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

Om in scheepvaarttermen te blijven, hierbij op de valreep nog wat informatie voor de vaartocht. Donderdagmiddag 22 juni varen we met de M.P.S. Hanzestad van Rederij van Hulst. De afvaart is om 13.30 uur vanaf de Zeilmakerstraat bij de voormalige Northgo, dit is voorbij de grote AH.

De Hanzestad is een luxe schip voorzien van airco, invalidentoilet e.d.. Deze mooie boot ligt vanaf 13.15 u. voor u klaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien gratis. Het inschepen zal zeker makkelijker zijn dan vorig jaar met de bootjes in Hoorn. Rond half zes zullen we weer op dezelfde plek aanmeren.

De prijs is €17,50 en hierbij is inbegrepen 2 x koffie/thee met gebak. Hierbij ook het verzoek om zoveel als mogelijk met eigen vervoer te komen. Ook zou het fijn zijn als u andere schepelingen mee kunt nemen. Mocht het echt niet op deze manier lukken dan kunt u dit opgeven bij het aanmelden.

Aanmelden kan bij  Wil Smit-Vink tel. 071-4082554 of Anja Versteegt-Stroeve tel. 071-4028524. We hopen er met elkaar een gezellige middag van te maken. Met een hartelijke groet van de voorbereidingsgroep, Wil Smit-Vink, Anja Versteegt-Stroeve, Trijnie de Wit-van der Bent, Theo en Bouwien Hogewoning en Kees Vooys.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer