Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

15 juni
Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

Om in scheepvaarttermen te blijven, hierbij op de valreep nog wat informatie voor de vaartocht. Donderdagmiddag 22 juni varen we met de M.P.S. Hanzestad van Rederij van Hulst. De afvaart is om 13.30 uur vanaf de Zeilmakerstraat bij de voormalige Northgo, dit is voorbij de grote AH.

De Hanzestad is een luxe schip voorzien van airco, invalidentoilet e.d.. Deze mooie boot ligt vanaf 13.15 u. voor u klaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien gratis. Het inschepen zal zeker makkelijker zijn dan vorig jaar met de bootjes in Hoorn. Rond half zes zullen we weer op dezelfde plek aanmeren.

De prijs is €17,50 en hierbij is inbegrepen 2 x koffie/thee met gebak. Hierbij ook het verzoek om zoveel als mogelijk met eigen vervoer te komen. Ook zou het fijn zijn als u andere schepelingen mee kunt nemen. Mocht het echt niet op deze manier lukken dan kunt u dit opgeven bij het aanmelden.

Aanmelden kan bij  Wil Smit-Vink tel. 071-4082554 of Anja Versteegt-Stroeve tel. 071-4028524. We hopen er met elkaar een gezellige middag van te maken. Met een hartelijke groet van de voorbereidingsgroep, Wil Smit-Vink, Anja Versteegt-Stroeve, Trijnie de Wit-van der Bent, Theo en Bouwien Hogewoning en Kees Vooys.

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. In de periode van 15 juli t/m 3 augustus is het Kerkelijk Bureau ook op de dinsdagochtend gesloten. In deze weken kunt u alleen nog op de dinsdagavond terecht tussen 19.00 en 20.00 uur.

Jaarthema: "Een goed gesprek..."

We voeren vaak gesprekken, in de kerk en daarbuiten. Maar wanneer is iets een goed gesprek? Bij goede gesprekken gaat het in elk geval om ontmoetingen met tijd en aandacht. Het gaat over wat ons bezig houdt en bezielt. Een goed gesprek heeft ook altijd iets onvoorspelbaars. Je bent in gesprek met iemand anders en je weet nooit precies wat de ander denkt of voelt. Als je echt naar elkaar luistert, zou je gesprekspartner je nog wel eens kunnen verrassen of op nieuwe inzichten kunnen brengen.

Lees meer

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer