Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

15 juni
Vaartocht donderdagmiddag 22 juni

Om in scheepvaarttermen te blijven, hierbij op de valreep nog wat informatie voor de vaartocht. Donderdagmiddag 22 juni varen we met de M.P.S. Hanzestad van Rederij van Hulst. De afvaart is om 13.30 uur vanaf de Zeilmakerstraat bij de voormalige Northgo, dit is voorbij de grote AH.

De Hanzestad is een luxe schip voorzien van airco, invalidentoilet e.d.. Deze mooie boot ligt vanaf 13.15 u. voor u klaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien gratis. Het inschepen zal zeker makkelijker zijn dan vorig jaar met de bootjes in Hoorn. Rond half zes zullen we weer op dezelfde plek aanmeren.

De prijs is €17,50 en hierbij is inbegrepen 2 x koffie/thee met gebak. Hierbij ook het verzoek om zoveel als mogelijk met eigen vervoer te komen. Ook zou het fijn zijn als u andere schepelingen mee kunt nemen. Mocht het echt niet op deze manier lukken dan kunt u dit opgeven bij het aanmelden.

Aanmelden kan bij  Wil Smit-Vink tel. 071-4082554 of Anja Versteegt-Stroeve tel. 071-4028524. We hopen er met elkaar een gezellige middag van te maken. Met een hartelijke groet van de voorbereidingsgroep, Wil Smit-Vink, Anja Versteegt-Stroeve, Trijnie de Wit-van der Bent, Theo en Bouwien Hogewoning en Kees Vooys.

Mededeling

Sluiting Kerkelijk Bureau: In de maanden juni, juli en augustus is het Kerkelijk Bureau op vrijdagmorgen gesloten.

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

Dat is het jaarthema van de Protestantse kerk dit seizoen. De kerk heeft een goed verhaal. De Bijbel staat vol getuigenissen van mensen die God hebben ontmoet in hun leven. De Heer vertelt prachtige verhalen, gelijkenissen, over de relatie van God met zijn schepping. Dit mogen wij doorvertellen aan onze kinderen, aan mensen om ons heen. Het is niet zomaar een verhaaltje. Het is de boodschap die redding brengt.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer