Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Minikamp in katwijk

30 juni
Minikamp in katwijk

Lieve kinderen van de vredeskerk, Nu helaas het kamp niet door kan gaan en we jullie heel wat zondagen hebben moeten missen bij de kindernevendienst. Zijn we bij elkaar gekomen om iets leuks voor jullie te organiseren. We gaan kamperen in de kerk en hoe leuk is dat! En dat niet alleen, we gaan gezellig knutselen met z’n allen, een grote vossenjacht trosteren en daarna eten we iets met suiker en stroop in de kerk.

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar of zit je nog in groep 8. Dan ben jij van harte uitgenodigd om woensdag 29 juli naar de kerk te komen.
Voor de kids van de leeftijd 4 en 5 kan een nachtje slapen in de kerk erg vermoeiend zijn, zij mogen dan ook na het eten opgehaald worden.

Na een hele nacht slapen in de kerk staat er s’ochtends bij de koster een geweldig ontbijtbuffet voor jullie klaar en mogen papa en mama jullie weer om 10:30 ophalen.

Ook dit jaar hoeven jullie geen eigen tentje mee te nemen. Wij hebben namelijk een hele grote, waar we met z’n allen inpassen.  Waar je ouders alleen nog aan moeten denken is het volgende; Vergeet niet mee te nemen, je;

  • Luchtbed/matje
  • Kussen
  • Slaapzak
  • Pyjama
  • Tandenborstel
  • Tandpasta
  • haarborstel
  • Schone kleren/ondergoed
  • Je beste humeur

Kortom, wil jij dit jaar mee op minikamp in katwijk geef je dan snel op via kamp@vredeskerkkatwijk.nl  geef door wie je bent en hoe oud je bent. Wil je papa,mama, oma, opa, oom of je tante nou ook heel graag op minikamp?! Dat komt goed uit, we zoeken namelijk nog hulpleiding die deze hele dag of een deel meekunnen helpen. Geef dit ook vooral door via de mail. Dankuwel.

Nog even alles op een rijtje:

Wanneer:                         woensdag 29 juli om 14:00 uur / donderdag30 juli om 10:30
Waar:                                Vredeskerk katwijk
Leeftijd:                            4 tot 12 jaar(groep 8)

Alles zal gaan volgens de laatste richtlijnen van het RIVM u kunt er op rekenen dat we  de 1,5 meter samenleving hanteren.

 

Tot snel,

 

Groetjes namens de Kindernevendienst en de Kampleiding.

 

Mededeling

Het Kerkelijk Bureau is op vrijdagochtend gesloten tot en met 30 augustus. Vanaf september is het Kerkelijk Bureau weer geopend op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00. Het is echter gesloten op vrijdagmorgen 11 en 18 september (wegens vakantie).

Jaarthema: "Een goed verhaal..."

‘Het goede leven…?’ We sluiten ons op de startzondag aan bij het jaarthema van de PKN, het goede leven. Een thema waar je heel veel onder kunt schuiven. Met ‘goed’ kun je verschillende kanten op: wat goed voelt, wat ethisch goed is, wat niet ‘fout’ is enz. ‘Leven’ kan ‘voorleven’ zijn, kan ‘genieten’ zijn, kan ‘niet dood’ zijn. Kortom, ruimte genoeg om willekeurig welk onderwerp komend seizoen te agenderen. Het past meestal wel bij het thema. Zeker als we er ook nog een vraagteken achter zetten.

Lees meer

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer