Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jeugd

Kindernevendienst en Advent 2020.

Kindernevendienst en Advent 2020.

December is een tijd van lichtjes. Kaarsjes in huis, lichtjes in (kerst)bomen, kerstversiering in tuinen en op straat. Licht geeft niet alleen gezelligheid en sfeer, in het donker heb je licht echt nodig. Om te kunnen zien, om je veilig te voelen. Licht is zelfs van levensbelang. Zonder het licht van de zon is leven niet eens mogelijk. Licht is dus een heel krachtig en aansprekend symbool. Ook voor de kinderen is het licht een bijbels en begrijpelijk beeld waarmee je het goede nieuws van Kerst kunt uitleggen. Gods Zoon is naar de wereld gekomen om licht in de wereld te brengen.

-Tijdens de zondagen voorafgaand aan Kerst gaat het in de kindernevendienst steeds over het licht en hoe alles er anders door wordt. We mogen kinderen van God zijn, levend in het licht. Door zijn Zoon is God altijd bij ons. Elk kaarsje dat je aansteekt, helpt je om daaraan te denken. Advent begint op 29 november, we zullen tijdens de kerkdienst een filmpje van de Zandtovenaar laten zien en een luisterlied laten horen. Met de kinderen werken we in de kindernevendienst met een expeditiekaart.

Iedere zondag ontdekken de kinderen een spoor van licht, tot alle sporen van licht bij elkaar komen met Kerst. De kinderen krijgen deze kaart op 29/11; mochten uw kind(eren) dan niet naar de KND kunnen, neem dan contact op met Evelyn Zuijderduijn (liefst via Whatsapp 06-33696783) voor het afspreken van een alternatief tijdstip.

De kindernevendienst leiding

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer