Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Jeugd

Jeugdwerk: 'Het goede leven', te vinden in de Vredeskerk!?

Jeugdwerk: 'Het goede leven', te vinden in de Vredeskerk!?

Een nieuw seizoen jeugdwerk staat weer voor de deur. Met vertrouwde activiteiten zoals oppas en kindernevendienst tijdens de morgendiensten en Rock Steady. We starten dit seizoen ook met nieuwe groepen. Zoals club voor groep 4/5/6 (tijdstip is nog niet bekend) en een club voor groep 7/8 en brugklas op vrijdag.

Voor de 16 plussers zal er een aantal keren op zondagochtend van half 12 tot 1 uur een gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten onder leiding van ds. Jaap van der Windt.

Doordat de schoolvakanties laat zijn afgelopen en de onzekerheid voor wat er vanwege corona allemaal mogelijk is, staat het nog niet vast wanneer en waar de nieuwe groepen precies plaatsvinden. Daar zult u en jij de komende weken over worden geïnformeerd. Voor de verschillende activiteiten zijn we nog op zoek naar nieuwe leiders. Meld je aan bij de activiteit die je aanspreekt of bij jeugdwerker@vredeskerkkatwijk.nl.

Ouders: ik wil jullie aanmoedigen om jullie kinderen en tieners te blijven stimuleren om de jeugdactiviteiten te bezoeken. Schaam u er niet voor als dit niet lukt, maar deel het zodat we elkaar kunnen steunen en samen kunnen zoeken naar wegen die naar ‘het goede’ leven leiden.

Arie Ravensbergen

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer