Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Pastoraat

Huwelijkskring.... ook voor duurzame relaties

Huwelijkskring.... ook voor duurzame relaties

In een tijd van drukte, haast en verleiding is het goed om te werken aan je relatie. We houden het huwelijk immers hoog in de kerk. Het maakt ook niet uit hoelang je al samen bent. De cursus is voor langgehuwden en voor jonge stellen. We leren van elkaar.

De cursus wordt gegeven vanuit gelovig perspectief, maar beide partners hoeven niet te geloven. Het grootste deel van de cursus gaat over hoe je diepgang kunt winnen in je relatie. Het is belangrijk dat je naast de avonden ook tijd inruimt voor huiswerk, ± 1 uur per keer. Dat noemen we huwelijkstijd. We maken daarbij gebruik van het werkboekje van de Marriage Course (https://marriagecourse.nl).

We bespreken thema’s in de groep, maar heel persoonlijke en intieme zaken bespreken we niet plenair. Daarvoor gaan we twee aan twee uit elkaar.  Het zou leuk zijn als het ook lukt om één of twee keer de cursus te koppelen aan een maaltijd. Oppas kunnen we misschien samen regelen.

Bij aanmelding van minimaal zeven stellen.

Data:      do. 9, 16, 23 en 30 januari en 13, 20, februari, 5 en 12 maart. (deze data zijn een voorstel. Als we begonnen zijn, kunnen we er als groep nog wel naar kijken.)

Plaats:    Vredeskerk  Tijd: van 19.45 tot 21.45 uur.

Leiding:  Ds. Jaap van der Windt, tel.7853979  e-mail: jgvanderwindt@planet.nl  

©2020 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer