Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Consistorie / vergaderruimte (zaal 1)

Consistorie / vergaderruimte (zaal 1)

Aan de oostzijde is een geheel nieuwe vleugel gebouwd met de consistorie / vergaderkamer. Deze ruimte is rechtstreeks vanuit de centrale hal te bereiken en is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen met maximaal 25 personen.

Koffie, lunch of volledige catering?
Wij garanderen dat de catering volledig wordt afgestemd naar uw wensen. Dat betekent een ontspannen bijeenkomst zonder zorgen!

Technische faciliteiten:
Bij het gebruik van deze vergaderruimte hebt u tevens de beschikking over een beamer met projectiescherm en een geluidsinstallatie. Ook kunt u op verzoek gebruik maken van een whiteboard / flipover.

Aanvraag zaalverhuur

Wilt u gebruik maken van onze zaalverhuur? Bel voor het maken van een afspraak of kom gewoon even langs. We staan u graag te woord. Ook als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot de indeling van de zaal, dan kunt u dit bespreken. In overleg kunnen we bij het klaarmaken van de zaal bijvoorbeeld ook hulp bieden en zo veel voor u betekenen. U kunt uw wensen aangeven via het formulier 'aanvraag zaalhuur en faciliteiten', download de pdf hier.

Uw gastheer:
Arie van Duijn, koster Vredeskerk.
Telefoon 071-4013815, mobiel 06-29232906.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer