Welkom op de website van de
Vredeskerk Katwijk

Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk

Beroepingscommissie – De aftrap.

Beroepingscommissie – De aftrap.

In het KerkContact van eind juli zijn onze namen geïntroduceerd en eind augustus zijn wij officieel van start gegaan. In de eerste bijeenkomst is Gisela Vrolijk tot voorzitter gekozen. Als eerste vervolgstap is het van belang dat we onze procedures bepalen en afstemmen, om zo tot een heldere aanpak te komen.

Eén van de onderdelen, welke m.n. voor u als gemeentelid van belang is, is dat u zelf één of meerdere namen van een mogelijke geschikte kandidaat c.q. kandidaten bij ons kan aandragen. Hiervoor stuurt u, voor 4 oktober, een e-mail naar bc@vredeskerkkatwijk.nl. Het kan ook schriftelijk naar het postadres van de kerk, ter attentie van de beroepingscommissie. Of u kunt een briefje doen in de brievenbus van Gisela Vrolijk naast het damestoilet bij de ingang van de kerk. 

-De naam van de kandidaat moet voorzien zijn van een motivatie en van uw eigen naam. Alle aangedragen namen zullen met zorg worden behandeld, maar u krijgt geen individueel antwoord retour. We hopen u tussentijds op de hoogte te houden van onze activiteiten en te informeren waar dat kan. Wel vragen we om uw begrip dat wij een geheimhoudingsplicht hebben en dus geen inhoudelijke vragen van gemeenteleden kunnen beantwoorden. We zien uit naar een inspirerende periode, waarin we op verschillende plekken te gast zullen zijn en diverse mensen hopen te spreken!

Marlies van Amerom, PR Beroepingscommissie

 

©2021 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer