Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Zalencentrum

Amethist en Smaragd (zaal 6 en 7)

Amethist en Smaragd (zaal 6 en 7)

Op de 1e etage vinden we de zalen 6 en 7 (lift aanwezig). Een multifunctionele en heldere ruimte, geschikt voor talloze doeleinden. Apart en in combinatie te gebruiken. Bijzondere ruimte met bar, statafels, zithoek met openhaard. Uiteraard zijn alle randvoorwaarden door ons ook in te vullen. Koffie, thee of een stevige lunch? Wat u maar wenst!

Capaciteit
Elk van beide zalen biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Als ze worden samengevoegd beschikt u dus over een ruimte voor 80 personen.

Meerdaagse gelegenheid?
Duurt uw evenement slechts één dagdeel of juist drie dagen? Beide is over het algemeen geen probleem. Wanneer u uw gewenste datum of data doorgeeft, gaan wij op zoek naar een passend aanbod!

Aanvraag zaalverhuur

Wilt u gebruik maken van onze zaalverhuur? Bel voor het maken van een afspraak of kom gewoon even langs. We staan u graag te woord. Ook als u bepaalde wensen heeft met betrekking tot de indeling van de zaal, dan kunt u dit bespreken. In overleg kunnen we bij het klaarmaken van de zaal bijvoorbeeld ook hulp bieden en zo veel voor u betekenen. U kunt uw wensen aangeven via het formulier 'aanvraag zaalhuur en faciliteiten', download de pdf hier.

Uw gastheer:
Arie van Duijn, koster Vredeskerk.
Telefoon 071-4013815, mobiel 06-29232906.

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer