Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

BINGO met loterij vrijdag 29 maart

29 maart
BINGO met loterij vrijdag 29 maart

Het wordt alweer een jaarlijkse traditie waar iedereen naar uitkijkt: de Bingo en Loterij welke georganiseerd wordt door de activiteitencommissie van de Contactkring en de werkgroep La Tulip.

Het wordt alweer een jaarlijkse traditie waar iedereen naar uitkijkt: de bingo en loterij welke georganiseerd wordt door de  activiteitencommissie van de Contactkring en de werkgroep La Tulip. 

De bingo was vorig jaar wederom een groot succes! De zaal zat tot de laatste stoel vol. Dit jaar hopen we deze weer te houden en wel op vrijdagavond  29 maart vanaf 19.30 uur in de Vredeskerk.

Hoe dit te werk gaat kunt u, die misschien hier nooit bij geweest bent, ervaren door een keer zelf te komen! Er zijn leuke prijzen te winnen en deze prijzen zijn door meelevende sponsors beschikbaar gesteld. Vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom i.v.m. de voorverkoop van de bingokaarten. Aanvang bingo: 19.30 uur. Er zullen 10 bingo-ronden gedraaid worden en u kunt een set van 10 bingokaarten kopen voor slechts € 12,50 !! U speelt dan de hele avond gezellig mee. Na de bingo is er nog een grote verloting, lootjes kunt u kopen voor € 0,50 per stuk!!!

Het is goed om zo elkaar weer  te ontmoeten, op zo’n gezellige avond wordt de saamhorigheid vergroot en de onderlinge band versterkt. Van jong tot oud is welkom. Ophalen van gemeenteleden is mogelijk. De opbrengst willen we bestemmen voor de algemene kas van de Contactkring, waaruit diverse kosten van bezoeken en activiteiten betaald worden en voor de school la Tulip te Kinshasa in Congo die we financieel ondersteunen. De opbrengst delen we gezamenlijk.

Om deze bingo met loterij weer een succes te maken hebben we opnieuw uw hulp nodig. Heeft u nog actuele, nieuwe spullen staan, welke bij u overbodig zijn, dan zouden wij deze graag van u willen hebben. Dus artikelen in de originele verpakking, welke we met een gerust hart als prijs kunnen inzetten. Echter geen kleding. Tot gauw en een hartelijke groet van Gisela Vrolijk tel. 06-53681550, Jaap Haasnoot tel.071-4027254.

P.S. Bij onze bingo gaat niemand met lege handen naar huis!

Informatie

Wanneer:
vrijdag 29 maart 2019
van 19:30 tot 22:00 uur


Locatie: Vredeskerk

« terug naar de kalender

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer