Adres: Baljuwplein 1, 2225 BR Katwijk aan Zee

Kerkdienst

28 juli
Kerkdienst

Zomer: prekenserie… Sara en Hagar. Ook deze zomer is er weer tijd en ruimte om met elkaar helemaal in een serie verhalen te duiken. Twee gemeenteleden vroegen vorig jaar, onafhankelijk van elkaar, of we eens samen kunnen kijken naar de verhalen van Sara en Hagar. Dat gaan we dan ook doen, in de diensten 28 juli, 11 en 18 augustus.

Hoe spreekt God door de verhalen van deze twee heel verschillende vrouwen? Vrouwen die ieder op hun eigen manier een belangrijke rol spelen in de wereldgeschiedenis, tot op de dag van vandaag, door de volken die uit hen geboren zijn.

Vorig jaar bleek bij de prekenserie uit Ruth dat er soms ook prachtige ontdekkingen zijn die niet allemaal in de preken passen. Toen heb ik daarvan een en ander opgeschreven na de laatste preek en met wie dat wilde in een preekbespreking besproken. Als er mensen zijn die het interessant vinden om ook dit jaar naast de preken zich nog wat meer te verdiepen in de teksten, stuur me dan even een berichtje, mailtje of kaartje. Dan ga ik een en ander voor u op papier zetten, zodat u met mij mee kunt lezen en studeren!

ds. Cornelie Vreugdenhil. J.W. Frisodreef 27, 2224 BC Katwijk ZH. Tel.: 06-44879666, e-mail: cornelie16988@gmail.com

Informatie

Wanneer:
zondag 28 juli 2019
van 10:00 tot 11:30 uur


Voorganger: Ds. E.C. Vreugdenhil
Collecte: De Gideons Nederland

« terug naar de kalender

©2019 Vredeskerk katwijk - Privacyverklaring - Cookieverklaring
Webontwikkeling: 2nd Chapter - Proclaimer